Dienstenpakket

Hagen Installatietechniek BV beschikt over een ruime ervaring als loodgieters- en installatiebedrijf. Ons brede dienstenpakket is afgestemd op de hedendaagse behoefte van particulieren en ondernemers. Wij verzorgen het gehele installatietraject: van ontwerp, installatie en inspectie tot en met service, onderhoud en beheer.

Hagen Installatietechniek BV ontwerpt en installeert:
- gas- en waterinstallaties in utiliteitsbouw, woningbouw en particuliere projecten
- sanitairinstallaties (keukens, badkamers e.d.)
- verwarmingsinstallaties
- airconditioningsystemen
- zinkwerk
- dakbedekking

Daarnaast kunt u ons inschakelen voor: - het uitvoeren van herstelwerkzaamheden - onderhoud en beheer van installaties - het verzorgen en verhelpen van storingen

Installaties van Hagen Installatietechniek voldoen aan de meest actuele normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Hagen Installatietechniek is erkend en gecertificeerd installateur en beschikt over het VCA-certificaat. Wij zijn aangesloten bij UNETO-VNI: de ondernemers organisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. De kwaliteit en veiligheid van onze installaties is hiermee gewaarborgd.


Ontwerpafdeling

Aangezien wij onze opdrachtgevers graag het gehele installatietraject uit handen nemen, beschikken wij over een eigen ontwerpafdeling, waar installaties op maat gemaakt kunnen worden. Onze AutoCad-afdeling brengt u efficiënte ontwerpen, die leiden tot kostenbesparende en duurzame installaties.


Contact

Leeuwis
Gildestraat 16
6883 DB Velp
info@leeuwis.net
(026) 36 20 863