CONTACT
Heeft u vragen over de dienstverlening van Leeuwis of ontvangt u graag vrijblijvend een offerte voor uw project? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag.
Leeuwis
Gildestraat 16
6883 DB
Velp
info@leeuwis.net
(026) 36 20 863


Naam: *
Email: *
Onderwerp: *
Bericht: *Grotere kaart weergeven


Route beschrijving
Vanuit Utrecht en Den Haag:
U volgt de A12 richting Arnhem en vervolgens richting Oberhausen en neemt de afslag Velp / Westervoort / Zutphen naar verkeersplein Velperbroek. U volgt de A348 richting Doesburg en buigt na 1,3km rechtsaf Industrieterrein de Beemd op. Aan het eind van de afrit komt u op een T-splitsing. Leeuwis Elektrotechniek bevindt zich aan de overkant van de weg.

Vanuit Apeldoorn:
U volgt de A50 richting Arnhem en vervolgens de A12 richting Oberhausen en neemt de afslag Velp / Westervoort / Zutphen naar verkeersplein Velperbroek. U volgt de A348 richting Doesburg en buigt na 1,3km rechtsaf Industrieterrein de Beemd op. Aan het eind van de afrit komt u op een T-splitsing. Leeuwis Elektrotechniek bevindt zich aan de overkant van de weg.

Vanuit Nijmegen:
U volgt allereerst de A325 richting Arnhem en vervolgens de N325 richting Velp / Doesburg. Op verkeersplein Velperbroek volgt u de A348 richting Doesburg. Na 1,3km buigt u rechtsaf Industrieterrein de Beemd op. Aan het eind van de afrit komt u op een T-splitsing. Leeuwis Elektrotechniek bevindt zich aan de overkant van de weg.

Parkeren:
Wij beschikken over een eigen parkeerterrein.